flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про розгляд справи

13 січня 2020, 17:19

У провадженні Сумського окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа № 480/5414/19 за позовом Головного управління ДПС у Сумській області до Сергієнка Юрія Олександровича про стягнення податкового боргу.

Відповідно до ч. 3 ст. 171 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо відповідачем у позовній заяві, щодо якої відсутні підстави для залишення її без руху, повернення чи відмови у відкритті провадження у справі, вказана фізична особа, яка не є підприємцем, суддя не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Відповідно до ч. 7 ст. 171 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи, суд вирішує питання про відкриття провадження у справі. Виклик такої особи як відповідача у справі здійснюється у порядку, визначеному статтею 130 цього Кодексу.

Згідно із ч. 1 ст. 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Довідкою Центру надання адміністративних послуг м. Суми Сумської міської ради, наданою на запит суду, інформації про місце проживання Сергієнка Юрія Олександровича, за яким останній був зареєстрований станом на час подання адміністративного позову, суду не надано.

За наведених обставин, Сумський окружний адміністративний суд повідомляє Сергієнка Юрія Олександровича, що він є відповідачем у справі № 480/5414/19 за позовом Головного управління ДПС у Сумській області до Сергієнка Юрія Олександровича про стягнення податкового боргу, яка призначена до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін в письмовому провадженні з 27 січня 2020 року в приміщенні Сумського окружного адміністративного суду за адресою: 40021, м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 159, каб. 210,  головуючий суддя Кравченко Є.Д.