flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови Сумського окружного адміністративного суду Сергій Воловик взяв участь у «круглому столі» щодо обговорення стану та перспектив правничої освіти

27 листопада 2019, 11:22

26 листопада 2019 року заступник голови Сумського окружного адміністративного суду Сергій Воловик взяв участь у «круглому столі» щодо обговорення стану та перспектив правничої освіти.

Цей захід проводився на базі юридичного факультету Сумського національного аграрного університету. Участь у «круглому столі» взяли практикуючі юристи, викладачі та студенти.

Відкрила роботу «круглого столу» доктор юридичних наук, професор, декан юридичного факультету СНАУ Світлана Запара, яка виступила зі своєю змістовною презентацією на тему «Юридична/правнича освіта: виклики та перспективи».

Студент СНАУ Олег Кишинець підготував дуже цікаву доповідь на тему «Концепція реформування юридичної освіти в Україні» та розповів про бачення навчального процесу з точки зору студента.

Учасники «круглого столу» поділилися своїми думками щодо реформування юридичної освіти, змін у навчальних планах юридичних спеціальностей, укрупнення дисциплін, визначення пріоритетності англійської мови в навчальному процесі, а також обговорили аспекти, на які потрібно звернути увагу, щоб спрямувати майбутніх фахівців на якісне та цікаве навчання.