flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День захисту прав дітей

31 травня 2019, 16:53

Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та  розвиваючи власну культуру.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Напередодні  Міжнародного дня захисту дітей  колектив Сумського окружного адміністративного суду відвідав юних вихованців Сумського дитячого будинку імені С.П. Супруна та привітав дітлахів із прекрасним святом  всіх  дітей.

Вихованці отримали  подарунки з побажаннями всім насиченого сонячного літа,  веселих канікул і здійснення усіх мрій та сподівань. 

Діти подякували гостям теплим прийомом та позитивними емоціями:  співали пісні, танцювали, грали на музичних інструментах і порадували створеними власноруч виробами декоративно-прикладного мистецтва.

Вихованці  закладу зробили екскурс в історичне минуле області, відзначили видатних людей, які прославили регіон у різних галузях діяльності, зупинилася на досягненнях Сумської області за роки незалежності України. Присутні ознайомилися з книгами, альбомами, тематичними папками, що присвячені цій даті .