flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вища рада правосуддя ухвалила внести Президентові України подання про призначення суддею Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Володимира Миколайовича Соколова

21 березня 2019, 09:52

20 березня 2019 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення суддів до Верховного Суду за рекомендаціями, які надійшли від Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Вища рада правосуддя ухвалила внести Президентові України подання про призначення на посаду судді до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Соколова Володимира Миколайовича.

За результатами розгляду матеріалів членами Вищої ради правосуддя не виявлено порушень порядку надання Вищою кваліфікаційною комісією суддів України рекомендації щодо призначення судді Соколова Володимира Миколайовича та не встановлено обґрунтованого сумніву щодо відповідності кандидата критерію доброчесності чи професійної етики або щодо інших обставин, які можуть негативно вплинути на суспільну довіру до судової влади у зв’язку з таким призначенням.

Соколов Володимир Миколайович – 1981 року народження, призначений на посаду судді Сумського окружного адміністративного суду у 2008 році, займає адміністративну посаду заступника голови Сумського окружного адміністративного суду.

З повним списком кандидатів, рекомендованих Вищою радою правосуддя до призначення на посади суддів Верховного Суду, можна ознайомитися за даним посиланням.