flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Сумського окружного адміністративного суду вітає громадян з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності!

23 серпня 2018, 10:52

24 серпня 1991 року Верховною Радою України був ухвалений Акт проголошення незалежності України

Це стало знаковою подією для всього українського народу, адже, саме цим документом була втіленна тисячолітня традиція українського державотворення та створена самостійна, єдина та неподільна українська держава - Україна.

Щороку 24 серпня українці святкують День Незалежності України.

Зараз ми змушені відстоювати державний суверенітет нашої країни, обороняти територіальну цілісність кордонів та захищати власне право жити на рідній землі, однак, об’єднавши зусилля навколо вічних, непорушних цінностей, ми зможемо відстояти свою незалежність та розбудувати сучасну квітучу Україну!

 

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України.

Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців.

Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Колектив Сумського окружного адміністративного суду вітає громадян з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності!

Щиро бажаємо добробуту українським сім’ям, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!