flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду взяли участь у роботі круглого столу на тему: «Реформа системи виконання рішень, виклики та перспективи»

05 лютого 2018, 10:39

02 лютого 2018 року суддя-спікер Сумського окружного адміністративного суду Сергій Бондар та прес-секретар Вадим Кліщенко взяли участь у роботі круглого столу на тему: «Реформа системи виконання рішень, виклики та перспективи».

Даний захід  організовано за підтримки БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» та Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.

В роботі круглого столу взяли участь судді та працівники судів м. Суми, представники регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги, представники органів державної виконавчої служби, а також приватний виконавець.

Учасники круглого столу обговорили поточний стан реформи в галузі виконання судових рішень.

Представники місцевих судів активно долучилися до процесу дискутування, зазначивши, що подібні заходи корисні для виявлення спільних можливостей вирішення певних проблем та пошуку відповідей на актуальні питання.

На круглому столі було продемонстровано практичний досвід роботи приватної виконавчої служби.

Основною метою даного заходу було виявлення законодавчих та інституційних перепонів в ефективності виконання судових рішень.