flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30 травня 2017 року в Сумському окружному адміністративному суді відбудеться науково-практична конференція на тему: «Новели проектів процесуального законодавства України»

29 травня 2017, 08:41

До уваги правників, громадських організацій, представників засобів масової інформації! 

У зв’язку із проведенням в Україні судової реформи, внесенням змін до Конституції України у питаннях щодо правосуддя, розглядом Верховною Радою України проектів процесуальних кодексів перед науковцями та фахівцями у галузі права постало питання вивчення закладених у дані законопроекти новел та їх можливого практичного застосування.

З метою обговорення запропонованих змін та їх порівняння з нормами діючого процесуального законодавства в Сумському окружному адміністративному суді буде проведена науково-практична конференція за участі Сумського окружного адміністративного суду, Навчально-наукового інституту права СумДУ, Сумського національного аграрного університету, ТУ ДСА України в Сумській області  на тему «Новели проектів процесуального законодавства України».

Науковці, судді, представники ТУ ДСА України в Сумській області, адвокати та правники матимуть можливість поділитися своїми думками з приводу удосконалення процесуального законодавства України.

Запрошуємо фахівців у галузі права долучитися до участі у дискусії в якості доповідачів з певного питання або учасників даного заходу. Для цього просимо направити заявку про участь у круглому столі на поштову адресу inbox@adm.su.court.gov.ua.

З будь-яких організаційних питань звертайтесь до прес-секретаря Сумського окружного адміністративного суду Вадима Кліщенка за телефонами:

0542-60-82-75, 099-44-99-234, 098-512-57-66.

Захід розпочнеться  30 травня 2017 року о 10 - 00.

за адресою: м. Суми, вул.Герасима Кондратьєва, 159.

 

Програма

 

Із проектами процесуального законодавства можна ознайомитися за даними посиланнями:

Проект Кодексу адміністративного судочинства України.

Проект Цивільного процесуального кодексу України.

Проект Господарського процесуального кодексу України.

Проект змін до Кримінального процесуального кодексу України.