flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взаємокомунікація між Сумським окружним адміністративним судом та громадськістю продовжується.

12 травня 2017, 15:58

З метою налагодження взаємокомунікації поліпшення якості функціонування Сумського окружного адміністративного суду та підвищення комфортності перебування у суді відвідувачів в період з 24 січня 2017 по 24 лютого 2017 у Сумському окружному адміністративному суді проводилося анкетування щодо якості роботи.

З результатами проведеного анкетування можна ознайомитися за даним посиланням.

Дякуємо респондентам, які брали участь у даному анкетуванні. Доводимо до відома, що отримана інформація була використана для покращення роботи Сумського окружного адміністративного суду, зокрема:

  • у холі першого поверху для більш зручної орієнтації відвідувачів суду тепер розташована табличка з напрямками руху до всіх залів судових засідань, бібліотеки суду, кабінету консультанта суду, канцелярії, архіву та туалетних кімнат (у тому числі для осіб з особливими потребами);

 

  • збільшена кількість інформаційних табличок про можливість «WIFI» з’єднання з мережею Internet та паролем доступу.

Для відвідувачів суду, які не змогли взяти участь у проведеному анкетуванні повідомляємо, що взаємокомунікація між Сумським окружним адміністративним судом та громадськістю на цьому не припиняється. Сумський окружний адміністративний суд був і залишається відкритий для думки громадськості. Якщо у вас є зауваження та пропозиції стосовно якості функціонування Сумського окружного адміністративного суду, ви завжди можете направити їх на електронну поштову скриньку суду inbox@adm.su.court.gov.ua або офіційну сторінку суду в соціальній мережі facebook.