flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Сумського окружного адміністративного суду Олена Осіпова взяла участь у дискусії «Ресурсна криза судової влади: кадрові виклики та фінансові реалії»

02 жовтня 2024, 14:40

28 вересня 2024 року суддя Сумського окружного адміністративного суду Олена Осіпова взяла участь у дискусії «Ресурсна криза судової влади: кадрові виклики та фінансові реалії», організованою Громадською організацією «Добросуд» (м. Київ).

В якості запрошеного експерта Олена Осіпова підготувала доповідь на тему: «Робота судів у прифронтових зонах, діяльність ДСА в умовах війни».

Зокрема, спікер порушила важливі питання щодо організації належної діяльності судів під час воєнного стану, забезпечення відповідного стану приміщень, наявності та ремонту укриттів, засобів надання першої домедичної допомоги, генераторів та Інтернет-зв’язку тощо.

За допомогою слайдів були продемонстровані зруйновані та пошкоджені будівлі судів, житло суддів та працівників апарату Сумської області. 

Також суддя Олена Осіпова наголосила на необхідності постійної взаємодії між ДСА, її територіальними управліннями та окремими судами, розташованими на прикордонні, з метою забезпечення їх безперебійної роботи у складних ситуаціях.

Відео засідання дискусійного клубу