flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спортивний день суду

22 липня 2024, 11:05

Беззаперечним є факт, що фізична активність – це найкращі ліки від хронічної втоми, пригніченого чи тривожного стану. Навіть просте заняття спортом є чудовим методом покращення настрою, мінімізації негативних думок в голові та загального зміцнення психологічного здоров’я людини, що є таким актуальним під час воєнного стану, коли збереження психоемоційної стабільності є необхідним для ефективного функціонування людини в складних життєвих умовах.

Тому 20 липня 2024 року Сумським окружним адміністративним судом було організовано декілька захопливих спортивно-оздоровчих заходів, до яких долучилися як судді, так і працівники апарату з їх родинами.

Зокрема, перша половина дня була присвячена чотирьохгодинній прогулянці на байдарках річкою Псел, яка проходить у місті Суми в районі Баранівки. Під час міні-сплаву не тільки дорослі, але й молодші за віком учасники мали змогу насолодитися водною дорогою, побачити декілька цікавих місцин, повеслувати, вдосталь поплавати.

А у другій половині дня, щоб як слід розім’ятися на березі та відчути справжній командний дух, відбулася захоплююча гра у волейбол, яка скінчилася рівним рахунком, оскільки всі гравці підтримували один одного, намагалися правильно виконувати свої завдання в ігрових ситуаціях, злагоджено взаємодіяти.

Після завершення «Спортивного дня» його учасники були щасливі та зазначили, що бути частиною таких команд – велике задоволення, адже такий захід дозволив їм відволіктися від робочого навантаження, навчив спільно долати будь-які труднощі, зарядив позитивом і енергією перед початком трудових буднів.

А в планах вже – проведення нових цікавих активностей …

 

Олена Осіпова,

Суддя Сумського окружного адміністративного суду