flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Сумському окружному адміністративному суді

09 липня 2021, 11:42

6 липня 2021 року в Сумському окружному адміністративному суді було проведено День відкритих дверей  з метою  інформування  громадськості про судову систему України, зокрема роботу Сумського окружного адміністративного суду, а також підвищення правової освіти молоді,  покращення обізнаності громадян з судовими процедурами, підвищення відкритості та прозорості роботи суду.


На захід були запрошені студенти Сумського національного аграрного університету, студенти Сумського державного університету та учні Сумської загальноосвітньої школи №27.
Завідувач сектору правового забезпечення та взаємодії зі ЗМІ Ірина Фетісова провела для гостей екскурсію, розповіла про історію становлення системи адміністративних судів України та роботу суду вцілому.

Згодом, присутні мали змогу поспілкуватися з суддями Олександром Прилипчуком та Наталією Савицькою, задати їм запитання, побувати в справжньому судовому засіданні та взяти участь у лекції-дискусії із Заслуженим юристом України суддею Сергієм Бондарем.

Наприкінці суддя-спікер Наталія Савицька побажала всім присутнім успіхів у навчанні, наголосивши, що людина, яка ставить перед собою мету, обов’язково її досягає! 

У всіх учасників заходу від цієї зустрічі залишилося багато вражень та позитивних емоцій!