flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відеосюжет телеканалу ЮА:СУМИ від 23.08.2017, програма "Під прицілом".

29 серпня 2017, 17:10

Відеосюжет телеканалу ЮА:СУМИ від 23.08.2017, програма "Під прицілом".

В провадженні Сумського окружного адміністративного суду перебувають дві адміністративні справи за позовними заявами звільнених працівників Національної поліції, які брали участь у бойових діях в зоні проведення АТО.

Справа № 818/308/17 розглядається суддею Гелетою С.М. Судове засідання по даній справі відкладено за клопотанням представника позивача. В своїх вимогах позивач просить скасувати свідоцтво про хворобу, акт про нещасний випадок та акт розслідування відносно позивача, поновити його на посаді, стягнути грошове утримання за час вимушеного прогулу, провести розслідування за фактом отриманих позивачем поранень та повторно провести обстеження стану здоров’я.

Справа № 818/736/17 розглядається суддею Кунець О.М. Судове засідання по даній справі  відкладено за клопотанням представника позивача. В своїх вимогах, з урахуванням уточнень, позивач просить скасувати постанову військово-лікарської комісії, скасувати довідки та зобов'язати провести засідання медико-соціальної експертної комісії, на якому розглянути питання щодо встановлення інвалідності.