flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи суду на період виборчого процесу

05 вересня 2020, 12:45

Із 05 вересня 2020 року в Сумському окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи суддів та працівників апарату суду, затверджено графік чергування працівників апарату суду під час виборчого процесу.

Приймати документи і справи, пов’язані з виборчим процесом, у Сумському окружному адміністративному суді будуть цілодобово.

Такий розпорядок запроваджено у зв’язку з початком з 05 вересня 2020 року виборчого процесу місцевих виборів, призначених на 25 жовтня 2020 року, відповідно до вимог ч. 8 ст. 195 Виборчого кодексу України, на підставі постанови Центральної виборчої комісії від 30 серпня 2020 року № 208 «Про початок виборчого процесу місцевих виборів 25 жовтня 2020 року», для забезпечення організації роботи Сумського окружного адміністративного суду щодо приймання і розгляду позовних заяв, апеляційних скарг, заяв в адміністративних справах, пов’язаних з виборчим процесом, у строки, установлені Кодексом адміністративного судочинства України.

Особливий режим роботи триватиме в Сумському окружному адміністративному суді до завершення виборчого процесу.

  • Звертаємо увагу, що такий режим роботи суду стосується виключно позовних заяв та матеріалів з питань виборчого процесу.