flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Сумського окружного адміністративного суду передав дітлахам подарунки від Святого Миколая

19 грудня 2019, 12:48

Із давніх-давен одним з найбільш шанованих святих як православної, так і католицької церкви є Святий Миколай. Недарма його називають Микола-Чудотворець, адже він причетний майже до всіх чарівних і добрих справ.

У ніч, перед цим днем, Святий Миколай приходить до кожної дитини і кладе під подушку або в чобіток свої подарунки. Як же це чудово, коли у тебе є сім’я і є люди, які постійно про тебе турбуються. На превеликий жаль, не кожна дитина може розповісти про гарне дитинство, увагу зі сторони батьків, а є такі, які навіть не уявляють, як це мати сім’ю, турботу та ласку.

Особливої уваги та турботи потребують дітки, у яких немає рідних.

У День Святого Миколая колектив Сумського окружного адміністративного суду завітав до Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини та Сумського дитячого будинку ім. С.П. Супруна, і передав дітлахам подарунки, фрукти та солодощі від Святого Миколая, а також речі, які необхідні для буденного життя діток.

Давайте не будемо байдужими і разом подаруємо таке собі маленьке свято до Дня Миколая, адже кожен з нас вірить у диво, і хоче бути щасливим!

ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ!