flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо строків підготовки та видачі копій судових рішень та виконавчих листів у Сумському окружному адміністративному суді

28 листопада 2019, 16:54

З метою вирішення неврегульованого законодавством питання, що стосується строків підготовки та видачі копій судових рішень і виконавчих листів, а також, враховуючи, що процес оформлення копії судового рішення та виконавчого листа займає певний час (реєстрація заяви, передача заяви на розгляд судді, виготовлення документа та підписання його у судді), відповідно до статей 3, 4 Закону України «Про виконавче провадження», статті 373 Кодексу адміністративного судочинства України, голова Сумського окружного адміністративного суду Шаповал М.М. видав розпорядження від 28.11.2019 № 7, яким запропоновано:

  1. Видавати оформлені належним чином копії судових рішень та виконавчі листи не пізніше ніж протягом трьох робочих днів з дня подання стягувачем чи його представником заяви про їх видачу.

  2. У разі подання заяви про видачу копії судового рішення чи виконавчого листа особою, яка прибула з іншого населеного пункту, а також в інших термінових випадках, невідкладно вживати всіх заходів для оформлення та видачі виконавчого листа чи копії судового рішення в день подання заяви.