flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду взяв участь круглому столі на тему "Роль комунікаційних комітетів у забезпеченні довіри до системи правосуддя"

30 травня 2019, 17:19

30 травня 2019 року голова Сумського окружного адміністративного суду Микола Шаповал взяв участь у роботі круглого столу на тему: "Роль комунікаційних комітетів у забезпеченні довіри до системи правосуддя".


Заступник Уповновноваженого з питань федеральних суддівських справ Канади Жюлі Терьєн поінформувала учасників заходу про роботу, проведену в рамках українсько-канадського проекту підтримки судової реформ, яка була присвячена обміну знаннями і вивченню практичного досвіду у пілотних регіонах (Одеська та Івано-франківська область).


Голова Господарського суду Одеської області Володимир Петров розповів про діяльність та досвід роботи Комітету судової комунікації Одеської області.


Під час презентаційної доповіді голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк та суддя Одеського окружного адміністративного суду Елла Катаєва розповіли про діяльність Міжвідомчих комітетів системи правосуддя Одеської та Івано-Франківської областей.


Учасники круглого столу також обговорили можливість створення регіональних комунікаційних комітетів.


Даний захід організовано та проведено у місті Запоріжжя в рамках українсько-канадського проекту підтримки судової реформи.