flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти ННІП СумДУ відвідали Сумський окружний адміністративний суд

12 вересня 2018, 17:47

12 вересня 2018 року в рамках вивчення дисципліни «Адміністративне право», а також в межах дії Меморандуму про взаємодію та співробітництво від 31 січня 2018, Сумський окружний адміністративний суд відвідали студенти другого курсу Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету.

Під час ознайомчого візиту судді та працівники апарату суду розповіли студентам про організацію роботи Сумського окружного адміністративного суду, місце адміністративних судів в системі судової гілки влади України, юрисдикцію адміністративних судів. 
Також переглянули відеоматеріал про навчальні судові засідання, які проводяться за ініціативою Сумського окружного адміністративного суду.

 

На завершення, студенти мали можливість відвідати два судових засідання під головуванням суддів Ірини Шевченко та Сергія Бондаря.

У своїй роботі Сумський окружний адміністративний суд завжди намагається бути максимально відкритим для громадськості, а особливо для молоді, яка навчається за юридичним напрямком підготовки, та активно співпрацює з навчальними закладами як міста Суми, так і інших регіонів України.