flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сумський окружний адміністративний суд відвідали студенти Навчально-наукового інституту права СумДУ

12 квітня 2018, 11:32

12 квітня 2018 року, з метою практичного закріплення теоретичних знань по дисципліні «Адміністративне судочинство», а також в рамках дії Меморандуму про взаємодію та співробітництво від 31 січня 2018, до Сумського окружного адміністративного суду завітали студенти Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету.

Студенти мали можливість відвідати судове засідання по адміністративній справі за позовом Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області. 

Позовними вимогами по даній справі були: визнання дій щодо відмови у проведенні перерахунку пенсії неправомірними, а також зобов'язання вчинити дії по перерахунку пенсії.   

Проведення такого роду заходів сприяє кращому засвоєнню навчального матеріалу та набуттю практичних навичок у студентів. 

Сумський окружний адміністративний суд спільно з навчальними закладами міста Суми регулярно організовує проведення навчальних судових засідань для студентів на базі суду, а також відвідування судових засідань та ознайомчих візитів до суду.