flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На комунікаційній зустрічі Сумський окружний адміністративний суд поділився своїм досвідом активної взаємокомунікації з навчальними закладами

06 квітня 2018, 09:31

05 квітня 2018 року на базі юридичного факультету Сумського Національного аграрного університету, за сприянням ГО "Бюро правничих комунікацій", було організовано дискусію у форматі круглого столу, присвячену темі комунікаційних заходів органів судової влади з вищими навчальними закладами.

У даному заході приймали участь судді та працівники апаратів суду з міста Суми та Сумської області, а також представники провідних навчальних закладів, які здійснюють підготовку студентів за юридичними напрямками. 

Сумський окружний адміністративний суд поділився своїм досвідом активної взаємокомунікації з навчальними закладами міста Суми та міста Львів.

 

 

Так, консультант суду Вадим Кліщенко розповів учасникам зустрічі, що для студентів юридичного напрямку підготовки на базі Сумського окружного адміністративного суду регулярно проводяться навчальні судові засідання за участю діючих суддів, здійснюються організовані відвідування слухань адміністративних справ, проводиться просвітницька робота про організацію роботу суду. 

  

Також обговорили учасники комунікаційної зустрічі формування спільного бачення розвитку взаємодії у майбутньому.

 

З презентацією Сумського окружного адміністративного суду можна ознайомитися за даним посиланням