flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд справи з підвищеним суспільним інтересом

13 березня 2018, 15:02

12 березня 2018 року в Сумському окружному адміністративному суді відбулося підготовче судове засідання по адміністративній справі  № 818/410/18 за позовом громадян С. та В. до Виконавчого комітету Сумської міської ради, третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю "Престиж лайн"  про визнання протиправним та скасування рішення №56 від 29.01.2018 "Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють в звичайному режимі ТОВ "Престиж Лайн".

Під час підготовчого провадження визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, з’ясовано склад учасників судового процесу. Позовні вимоги залишилися незмінними. Судом досліджено відзив на позовну заяву, визначено обставини, які необхідно встановити для вирішення справи по суті. Надано строк для подання відповіді на відзив та заперечення, встановлено строк для надання пояснень третій особі. Також судом вчинені й інші підготовчі дії, необхідні для правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду й вирішення справи.

За результатами судового засідання суд закрив підготовче провадження у справі  та призначив справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Сумського окружного адміністративного суду на 26 березня 2018 р. о 14:30 год. Розгляд справи відбудеться за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 159, зал судових засідань № 104.