flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо з Днем працівника суду!

15 грудня 2017, 13:10

Сьогодні, 15 грудня, в Україні святкують День працівника суду!

Суд – це те місце, де люди можуть знайти захист своїх порушених прав.

Однак, суд це не тільки судді, це і помічники суддів, і секретарі судового засідання, і багато інших працівників апарату, які своєю щоденною роботою забезпечують організацію роботи будинку правосуддя.

 

Сьогоднішнє свято об’єднує всіх працівників суду, в незалежності від того, хто яку посаду займає.

З нагоди святкування Дня працівника суду в Сумському окружному адміністративному суді відбулися урочисті збори суддів та працівників апарату.

Привітати колектив Сумського окружного адміністративного суду прийшли представники спілки учасників АТО 27 Сумської реактивної артилерійської бригади на чолі з Олександром Миколайовичем Коритниким, який подякував працівникам суду за підтримку сумських воїнів на сході України та побажав працівникам суду добра скорішого настання в Україні миру.

Прийшли привітати колектив Сумського окружного адміністративного суду вихованці правової школи для дітей, які розповіли вітальні віршики та  побажали, щоб в Україні були найкращі суди.

 

Голова Сумського окружного адміністративного суду Микола Михайлович Шаповал від імені колективу подякував всім гостям за привітання та запросив юних гостей до свого кабінету.

Колектив Сумського окружного адміністративного суду щиро вітає всіх працівників судів України з професійним святом - Днем працівника суду!

Бажаємо міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба, невичерпної енергії та натхнення для нових звершень на ниві здійснення правосуддя!

Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та усвідомлене почуття відповідальності і надалі сприятимуть підвищенню рівня правової свідомості в нашому суспільстві!