flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"ВІДКРИТИЙ МІКРОФОН" З 11 грудня 2017 по 14 грудня 2017 з 09:00 до 18:00 у холі першого поверху Сумського окружного адміністративного суду працюватиме відкритий мікрофон.

08 грудня 2017, 09:20

 

Неодноразово у суді проводились анкетування щодо якості роботи та перебування у суді. Результати цих опитувань узагальнювались та втілювались у життя.

Сьогодні ми пропонуємо новий формат спілкування між судом і громадськістю у формі відкритого мікрофону.

З 11 грудня 2017 по 14 грудня 2017 з 09:00 до 18:00  у холі першого поверху Сумського окружного адміністративного суду працюватиме відкритий мікрофон.

Всі бажаючі матимуть можливість висловити свої думки щодо організації роботи Сумського окружного адміністративного суду і надати зауваження та пропозиції по покращенню його функціонування.

Метою даного заходу є налагодження взаємної комунікації між нашим судом і громадськістю, правильного розуміння недоліків у роботі Сумського окружного адміністративного суду, які не задовольняють відвідувачів.

Сумський окружний адміністративний суд був і залишається відкритим та прагне зробити свою роботу прозорою, а спілкування громадян із судом відкритим, зручним і комфортним.

Наш суд цінує Ваші ідеї та, по мірі матеріально-технічної можливості і доцільності, втілює їх у своїй роботі.

Отриманий відеоматеріал буде доступний для перегляду на сторінках суду на Веб-порталі «Судова влада України», соціальній мережі Facebook, а також на YouTube-каналі Сумського окружного адміністративного суду. (Якщо Ви не бажаєте, щоб відео з Вами потрапило до веб-ресурсів, зазначте про це у своєму виступі!)