flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сумський окружний благодійно поплив

25 вересня 2023, 10:18

Хоча літня пора майже як місяць назад скінчилася,  осінь – далеко не причина для смутку чи депресії: різнокольорова природа своїми дивними фарбами дарує спокій, душевну рівновагу та гарний настрій.

Проте бажання сповна насолодитися чарівними краєвидами Сумщини та зустріти неповторний захід сонечка над водою було не єдиною причиною для проведення 23 вересня 2023 року суддями Сумського окружного адміністративного суду та працівниками апарату з їх родинами 14-кілометрового байдаркового сплаву маршрутом «Зелений Гай – Блакитні Озера», який проходить під містом Суми.

Так, головною метою проведеного вже вдруге цього року спортивно-оздоровчого заходу, під час якого завдяки теплій вересневій погоді гребти було радісно та комфортно, а декому навіть вдалося поплавати, був збір коштів, одержаних від учасників сплаву, на допомогу нашим військовим з артилерійського підрозділу 44 ОМБр на придбання та ремонт мікроавтобусу для переміщення особового складу та виконання завдань захисниками на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

А ті, хто не приймав участі у сплаві, оскільки цікавиться іншими видами спорту ніж гребля на байдарках, доєдналися до суспільно-корисної справи шляхом перерахування благодійної допомоги на відповідний рахунок військовослужбовця-сумчанина Максима Мараховського, який до війни працював інструктором зі спортивного туризму, а після початку збройної агресії без вагань віддав свій власний транспорт на потреби армії.

Учасники сплаву сподіваються, що подібного роду спортивні заходи стануть доброю традицією в їх колективі та всім серцем вірять в успіх  Збройних Сил України!

 

Суддя Сумського окружного адміністративного суду

Олена Осіпова