flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перший спортивно-оздоровчий сплав відбувся

24 липня 2023, 10:41

Беззаперечним є той факт, що постійна сидяча робота за комп’ютером сприяє захворюванням хребта, знижує гостроту зору, викликає порушення осанки і навіть сколіоз.
Крім того, напружена розумова активність має змінюватися помірними фізичними вправами на свіжому повітрі.
Тому саме з метою профілактики такого роду захворювань Сумським окружним адміністративним судом 22 липня 2023 року було організовано спортивно-оздоровчий сплав для суддів та працівників апарату, а також для їх родин, в рамках якого учасники мали змогу спробувати свої сили у таких видах водного спорту як веслування на байдарках та сапсерфінгу.
По дорозі учасники милувалися білими водяними лілеями, спостерігали за родинами диких качок, слухали шум соснових лісів.
Подолана відстань складала приблизно 11 км з перервою для чаювання на мальовничій галявині, під час якої учасники захоплено ділилися своїми враженнями, висловлювали побажання щодо майбутніх річкових подорожей, торкнулися струнами душ до неймовірної та неповторної краси природи Сумщини.
Під час сплаву не забули й про українські пісні!
Тож, отримавши нові приємні емоції, повні сил, працівники апарату із радістю повернулися до виконання посадових обов’язків на благо рідного суду та безмежно дякують ЗСУ за можливість хоча б на декілька годин відпочити від робочих буднів!
Слава Україні!

Суддя Сумського окружного адміністративного суду
Олена Осіпова