flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено співбесіду на зайняття вакантної посади

19 червня 2023, 10:48

Відповідно до наказу керівника апарату Сумського окружного адміністративного суду № 38 – ОД від 19 червня 2023 року, оголошено співбесіду на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - провідного спеціаліста відділу документального забезпечення.         

До основних посадових обов’язків входить:

  • Здійснення прийому та реєстрації вхідної кореспонденції суду відповідно до вимог Інструкції з діловодства в адміністративних судах України;

  • здійснення відправлення вихідної кореспонденції суду відповідно до вимог Інструкції з діловодства в адміністративних судах України;

  • інформування фізичних та юридичних осіб про стан розгляду справ, у яких вони беруть участь;

  • забезпечення зберігання судових справ та інших матеріалів;

  • ведення номенклатурних справ суду;

  • здійснення видачу судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку;

  • виготовлення та видача за заявами осіб копії судових рішень та виконавчих листів на підставі наявних в автоматизованій системі даних, а також здійснення ведення журналу обліку видачі виконавчих листів виданих судом.

Співбесіда з кандидатами буде проведена 27 червня 2023 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьева, 159.

Інформацію із обов’язковим зазначенням контактних даних, стосовно освіти, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо) просимо надсилати на офіційну електронну адресу суду inbox@adm.court.gov.ua до 17 год.00 хв 26 червня 2023 року.

Додаткову інформацію можна отримати у провідного спеціаліста з кадрової роботи Мозгової Марини Василівни за телефоном (0542) 60-80-75.