flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведення підсумків опитування відвідувачів суду щодо їх задоволеності якістю послуг

02 серпня 2021, 16:49

У квітні-липні 2021 року ГО “Бюро правничих комунікацій” за підтримки американського народу, наданої через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя», було проведено опитування відвідувачів суду щодо їх задоволеності якістю послуг за методолгією карток громадського звітування.

Кожен бажаючий мав можливість в режимі онлайн оцінити якість роботи Сумського окружного адміністративного суду.

Усього в опитуванні взяли участь 96 респондентів – відвідувачів суду. За результатом проведеного анкетування та підведення підсумків опитування громадян, маємо такі результати:

·        доступність суду – 4,22

·        зручність та комфортність перебування в суді – 4,39

·        сприйняття роботи судді – 4,51

·        повнота, якість та доступність інформації – 4,42

·        дотримання строків – 4,2

·        сприйняття роботи працівників апарату суду – 4,45.

Сумський окружний адміністративний суд за 5-бальною шкалою набрав середній інтегральний показник за всіма вимірами якості - 4, 37 бали, при середньому по Сумській області - 4,32.

Отримані в ході опитування дані свідчать про високу оцінку відвідувачами якості роботи Сумського окружного адміністративного суду: переважна більшість опитаних (89,58%) високо та добре оцінили якість роботи суду.

Також, респонденти висловили пропозиції щодо покращення роботи суду, які у подальшому буде використано для покращення організації роботи суду.

Сумський окружний адміністративний суд прагне зробити свою роботу прозорою, а спілкування громадян із судом відкритим, зручним і комфортним.