flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Схід і Захід разом!» Сумські та львівські студентів приймуть участь у навчальних судових засіданнях в режимі відеоконференції

13 грудня 2017, 11:33

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

 

800 кілометрів розділяє столицю Галичини місто Львів та місто Суми, яке розташовано на теринах Слобожанщини.

Незважаючи на відстань, нас єднають спільні мрії та цінності, прагнення єдності України, миру, добра і кращого життя її громадян.

І сьогодні в обох містах живуть, працюють і навчаються українці, які разом розбудовують сильну і квітучу, єдину суверенну Україну.

Напередодні святкування Дня працівника суду Сумський та Львівський окружні адміністративні суди разом з навчальними закладами міста Суми та міста Львів проведуть спільний навчально-практичний проект для молоді під назвою: «Схід і Захід разом!».

В рамках даного заходу майбутні юристи братимуть участь у навчальних судових засіданнях в режимі відеоконференції. Сьогодні технічні можливості дозволяють проводити судові засідання без необхідності долати велику відстань до суду, який розглядає справу.

Місто Суми представлятимуть студенти юридичного напряму навчання з Навчально-наукового інституту права СумДУ, Сумського національного аграрного університету, Коледжу СНАУ, Сумської філіії Харківського національного університету внутрішніх справ.

Опонентами у навчальному процесі виступатимуть студенти Львівського національного університету імені Івана Франка.

Даний захід проводитиметься у відкритій формі і всі бажаючі його відвідати запрошуються за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 159, зал судових засідань № 110, початок 14.12.2017 року о 10 год.00 хв.

З питань участі в заході та за додатковою інформацією звертатися за тел.:

0542 60-82-75, 099-44-99-234, 098-512-57-66 / консультант суду Вадим Кліщенко.

Сподіваємось, що наш спільний захід дозволить налагодити міцні зв’язки між молоддю Львівщини та Сумщини!

 

ПРОГРАМА ЗАХОДУ