flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сумський окружний адміністративний суд привітав дітей з Сумського дитячого будинку імені С.П.Супруна з Міжнародним днем захисту дітей.

01 червня 2017, 15:54

Щороку в перший день літа по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свій рідний край.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей малечі, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей повинна бути одним з найголовніших наших обов'язків.

 

Сьогодні колектив Сумського окружного адміністративного суду відвідав юних вихованців Сумського дитячого будинку імені С.П. Супруна та привітав діточок із прекрасним святом всіх дітей та початком літніх канікул.

 

Малеча радісно зустріла гостей та влаштувала для них насичений святковий концерт. Юні таланти показали свої майстерні вміння: співали пісні, грали на музичних інструментах, танцювали, влаштовували акробатичні та гімнастичні вистави, проявили свою акторську майстерність.

Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

Колектив Сумського окружного адміністративного суду побажав юним хлопчикам та дівчаткам міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, залишатися завжди усміхненими та впевнено дивитись у майбутнє!

 

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю, увагою і ласкою кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України!