flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено співбесіду на зайняття вакантної посади

13 лютого 2024, 11:03

Відповідно до наказу керівника апарату Сумського окружного адміністративного суду № 11 – ОД від 13 лютого 2024 року, оголошено співбесіду на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретар суду відділу документального забезпечення.         

Основні посадові обов’язки:

  • Виготовляє та видає за заявами осіб копії судових рішень та виконавчі листи на підставі наявних в автоматизованій системі даних, а також здійснює ведення журналу обліку видачі виконавчих листів виданих судом.

  • Здійснює підготовку та забезпечує своєчасне надіслання судових справ із апеляційними (касаційними) скаргами, поданнями до відповідних судів вищих інстанцій.

  • Інформує фізичних та юридичних  осіб про стан розгляду справ, у яких вони беруть участь.

  • Забезпечує зберігання судових справ та інших матеріалів.

  • Здійснює ведення журналу обліку видачі виконавчих листів, виданих судом.

  • Контролює виконання судових рішень щодо стягнення судового збору на користь держави, долучає до матеріалів справи документи про зарахування відповідних сум до спеціального фонду державного бюджету або про неможливість виконання судового рішення в цій частині..

  • Вносить до статистичної картки автоматизованої системи документообігу Сумського окружного адміністративного суду відомості щодо набрання судовими рішеннями законної сили.

  • Виконує іншу роботу за дорученням голови суду, заступника голови суду, керівника апарату суду, заступника керівника апарату суду, начальника відділу документального забезпечення та заступника начальника відділу документального забезпечення Сумського окружного адміністративного суду.

Співбесіда з кандидатами буде проведена 26 лютого 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьева, 159.

Інформацію із обов’язковим зазначенням контактних даних, стосовно освіти, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо) просимо надсилати на офіційну електронну адресу суду inbox@adm.su.court.gov.ua.

Додаткову інформацію можна отримати у провідного спеціаліста з кадрової роботи Мозгової Марини Василівни за телефоном (0542) 60-80-75.